Webshop

ATG rukavica MaxiFlex Endurance premaz preko dlana AD-APT

Kataloški broj: 42-848 AD-APT/06 850 RSD *

* kataloška cena bez PDV-a

logo
Opis: Radna rukavica za precizno rukovanje u suvom okruženju, rashlađuje ruke i smanjuje znojenje primenom AD-APT tehnologije, sa silikonskim mikrogranulama preko dlana koje omogućuju protivkliznost, povećavaju izdržljivost i mekši zahvat, u narandžastoj boji za bolje isticanje.
Premaz: premaz od nitrilne mikro pene sa granulama preko dlana
Debljina: 1, 10 mm
Dužina: 25cm
Boja:narandžasta-crna
Svojstva i prednosti:
AD-APT® - Rashlađuje i smanjuje znojenje ruku, pomoću mikrogranula antiperspiranta integrisanih u nitrilnu mikrjenu, smanjuju znojenje za 31% u odnosu na standardne rukavice.
AIRTech® Prozračnost 360°, nitrilni premaz ne dodiruje kožu pa se ruka manje zagreva, a višak toplote izlazi van kroz vazdušne tunele koji su sastavnica površinskog nitrilnog premaza.
DURATech® Duži vek trajanja, rukavice podnose 18000 abrazivnih ciklusa, a budući da se mogu prati u mašinii, celi vek trajanja mogu se optimalno iskoristiti.
ERGOTech® Oblik rukavice oponaša "ruku u stanju mirovanja" time smanjuje umor i povećava udobnost.
HandCare dermatološki sertifkovane rukavice od strane Skin Health Alliance, oprane pre pakovanja, tako da garantuju „Sveže iz pakovanja” prema sertifikaciji od strane Oeko-Tex.
Primena: DIY, dorada i inspekcija, vrtlarstvo, rukovanje sitnim djelovima, primarna, sekundarna te završna obrada i montaža, održavanje,
logistika i skladištenje, upotreba alata i instrumenata, precizna mehanika, opšte rukovanje
Dostupne veličine:6-11
Standardi (norme): EN420, EN388 4131A