Webshop

Proizvodnja i dorada tekstila

Proizvodnja i dorada tekstilaKljučni faktor u ispunjenju naših ciljeva je vlastiti proizvodni pogon i razvoji centar koji se geografski nalaze u samom srcu Evrope.
Izradu radne odeće po meri ili doradu, odnosno personalizaciju postojećih kolekcija radne odeće vršimo unutar našeg proizvodnog pogona što omogućuje brzu prilađenost potrebama svakog klijenta. Našu uslugu karakteriše kvalitet šivaćih mašina i materijala, način šivenja, savremeni dizajn kao i poštovanje rokova isporuke koje olakšavaju našim distributerima zadovoljavanje potreba prema krajnjim korisnicima.
Personalizaciju radne i promo odeće vršimo kroz tri tehnike dorade tekstila

MAŠINSKI VEZ
Kvalitetna izrada mašinskog veza na radnoj odeći kao i korporativnim i promotivnim odevnim predmetima ostavi će profesionalan i pozitivan utisak na Vaše saradnike i klijente. Višegodišnje iskustvo u usluzi mašinskog veza koji obavljamo najmodernijom tehnologijom i vrhunskim repromaterijalima omogućuje izvrsni kvalitet usluge i postojanost apliciranih motiva na tekstilnom asortimanu po Vašem izboru. Stručan tim ljudi pripremiće grafičku pripremu i napraviti klasičnu vez ili 3D vez aplicirati amblem na Vaša radna odela, flis prsluke, polo majice, kape, peškire i sve druge tekstilne artikle na koje želite preneti Vaš korporativni identitet.

SITO ŠTAMPA
Majice s štampom najrasprostranjeni su oblik korporativnog i promotivnog tekstila, a najčešće se izrađuju u velikim serijama za koje je usluga sitoštampe najprikladnija i najpovoljnija. Tehnikom sitoštampe mogu se aplicirati i najsloženiji višebojni motivi, a po pitanju kvalitete i cene, sitoštampa je dominantna tehnika štampe danas.  Boje koje koristimo u sitoštampi, imaju sertifikat Oeko-Tex® Standard 100, klasa 1 (neškodljivo i za bebe), a imaju dugi vek trajanja u svim uslovima korišćenja.
Najmodernijim automatskim karusel mašinama i vrhunskom opremom i repromaterijalom, uslugu sitoštampe vršimo na majice i ostale pogodne tekstilne podloge, a uz pomoć preslikača i termofolija i na softshel jakne, prsluke, radna odela i sve druge odevne predmete po Vašoj potrebi.

DIGITALNA ŠTAMPA
Majice s motivima štampamo na vlastitoj digitalnoj opremi vrhunskog kvaliteta. Od višebojnih korporativnih logotipa, specifičnih grafičkih motiva ili fotografskih motiva po Vašem izboru koje stručno obrađujemo u Photoshopu. Digitalna štampa vodenim bojama visoke perivosti i postojanosti, idealan je za manje serije, fotografske motive ili motive koji imaju veći spektar boja.